Dåpspåmelding
Gravferd
16 Desember
24 Desember
12:00 Gudstjeneste, Villa skaar (søster ninas sykehjem)
14:30 Familiegudstjeneste, Randsfjord kirke
16:00 Familiegudstjeneste, Jevnaker kirke
25 Desember
26 Desember
11:00 Gudstjeneste, Jevnaker omsorg og rehab.Senter
06 Januar
13 Januar
20 Januar
27 Januar

Utskriftsvennlig side

Velkommen til vigsel i Randsfjord eller Jevnaker kirke.

Når dere planlegger vigsel, går dere fram på følgende måte:

• Ta kontakt med menighetskontoretpå tlf. 400 03 885 for å avtale dato og sted for vigsel.

• Send utfylte skjemaer for “prøving av ekteskapsvilkår” og ”forlovererklæringer” til folkeregisteret. Dette må skje i løpet av de siste fire måneder før vigselen.

• Folkeregisteret utsteder en ”prøvingsattest” som tas med til menighetskontoret, eventuelt avtal at folkeregisteret sender denne til menighetskontoret.

• Hvis dere har spesielle ønsker for musikk under vigselen, må dere kontakte organisten i god tid for nærmere avtaler.

• Når vigselen nærmer seg, tar dere kontakt med presten for en vigselssamtale i kirken der vigselen skal skje. I samtalen gjennomgås vigselsliturgien og hvordan alt gjøres rent praktisk under vigselen.

• Hvis dere ønsker å pynte i kirken før vigselen, må dere ta kontakt med menighetskontoret eller kirketjener som vil være behjelpelig med tilgang til kirkerommet før vigselen finner sted.

• Det sendes ikke regning i forbindelse med bryllup dersom brud eller brudgom -  eller den ene av foreldrene/foresatte ifølge folkeregisteret - er bosatt i Jevnaker Kommune og er medlemmer av Den norske kirke.

Les mer om vigsel på Kirken.no.

De offentlige skjemaene fåes ved henvendelse til Folkeregisteret, eller de kan lastes ned her:

Den Norske Kirke
Søk i kirken.no: