Jevnaker kirkelige fellesråd

Jevnaker Omsorg Og Rehab.Senter
søndag 20 november
Jevnaker kirke

Vil du bli døpt? Eller ønsker du å døpe barnet ditt?

Barn, ung eller voksen, alle er like velkomne til dåp!

Ta kontakt med oss på telefon 400 03 885 hvis du vil bli døpt, eller du ønsker å la barnet ditt døpes. Den som døpes blir medlem i Den norske kirke.
Du kan også melde dåp via elektronisk dåpspåmelding, se link på venstre side.

Her kommer man til "Min kirkeside", innlogging der skjer med mobil og en engangskode som du mottar på SMS. Trykk på "registrer dåp", velg videre det soknet der dåpen skal være og fyll inn opplysninger om barnet, foresatte, faddere og velger så ønsket kirke og dato for dåpsgudstjenesten. Ved registreringen må man også legge ved det skjemaet som heter "Bekreftelse på registrering av fødsel og navn i Folkeregisteret" - dette finner man på Altinn/ Skatteetaten.

Når dåpsregistreringen sendes inn vil dere motta en automatisk bekreftelse, i tillegg vil vi sende en bekreftelse fra oss med litt mer informasjon.

Når dåpen nærmer seg vil vi ta kontakt for en dåpssamtale hvor presten snakker om dåpens innhold og orienterer om det som skjer i kirken.

Dersom man kun vil sjekke hvilken dato det er dåp i de ulike kirkene kan man følge samme "oppskrift" som ovenfor men uten å registrere dåpen, dvs kun gå inn for å sjekke datoene uten å gå videre og fylle inn skjemaet.

Av: .   Publisert: 02-09-2021
Se tidligere utgaver »